Maria Lloret capitana Artilleria Islam 2018

L'any 2018, Maria Lloret va ser capitana de la Artilleria de l'Islam i el seu germà, Joan Lloret, abanderat.

Presentem, en aquest article, els vestits, dissenyats i confeccionats per Fina Roc, de la presentació de càrrecs festers de l'any 2018. En aquest cas es tracta de Maria Lloret, que va ser capitana de la Artilleria de l'Islam aquest any al costat del seu germà Juan Lloret, que va ser el seu abanderat.

Presentació de càrrecs festers: reis i capitans

 La presentació és un dels actes més importants com ja hem dit, en les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa. Maria Lloret, en representació de la seva companyia, va pensar en Fina Roc per lluir un vestit confeccionat i dissenyat per a l'ocasió.

Maria Lloret porta a la presentació vestit mono color blanc trencat amb animal print, cotilla de cuir granat adornat amb aplics daurats elaborats juntament amb els braçalets i tocat a joc.

El seu germà Joan, que anava com a abanderat, portava uns pantalons, una camisa, vestit respectant els colors de la companyia, realitzat en crep granat setí, pantalons adamascat i l'armilla combinat en or i granat. Passamaneria metall daurat faixí combinat de les dues peces.






Comentarios