Fina Roc

En breus línies us explico com va començar el meu camí en aquest món. La història de Fina Roc.
 Hola a tots i totes. He estat pegant-livoltes per veure com em presentava davant vostre i, al final, he decidit que, directament, sense moltes floritures, tal com jo sóc. Fina Roc.

Una mica d'història; de la meva "història" i de Fina Roc

Des de xicoteta, des de molt xiqueta, em va cridar l'atenció el tema de cosir i fer drapets per a les nines, com moltíssimes persones, imagino. Però vaig anar creixent i m'anava agradant més. Aprenia de les persones que sabien i estava envoltada de gent que sabia cosir. "Casualitat" ... No sé. Però tot m'agradava: treballs manuals, ganxet, tricot, brodar ... Tot el relacionat amb la moda. Vaig fer els meus primers passos, és clar, que només per a mi i per la meva família. I molt puntualment.

Però, durant uns quants anys, em vaig dedicar a altres històries i vaig aparcar la costura.


Fins que el destí o l'atzar o la casualitat va fer que, un bon dia, la meva germana, que treballava en una empresa que començava la seva marxa en el món de l'espectacle, necessités una modista per fer unes cosetes per als seus cavalls. Aquest va ser, realment, l'inici seriós en aquest meravellós món que, per a mi, és la costura.

El naixement de Fina Roc, Tot costura

He d'agrair els anys que vaig treballar per Legend Especialistes, perquè van posar al meu abast tot el necessari per poder desenvolupar la meva feina sense traves i amb suport total i per part del gerent i propietari de l'empresa, Luis Manuel Leal. Vaig aprendre i vaig créixer com a professional fins que va arribar el mometo d'iniciar la marxa com Fina Roc Tot Costura.

 I aquí estic, fent vestits de Moros i Cristians, d'època, decoracions per a esdeveniments als carrers, marcats temàtics, vestits de núvia ... És a dir, de tot.

He aconseguit arribar a un somni que no havia somiat.


Hi ha hagut moltes persones al meu voltant que m'han donat suport i no vull deixar de nomenar-les: La meva germana Maite, la meva germana Maria, la meva amiga Marisa (que ja no està amb nosaltres), encara que no ens vegi però sempre hi és, el que va ser el meu cap ... Però, sobretot, hi ha una persona que, incondicionalment, m'ha donat suport, m'ha suportat i m'ha animat cada dia, a cada pas, i que s'ha implicat en aquest projecte i ha cregut en ell des del minut zero. Fins i tot més que jo. Aquesta persona és el meu amic, el meu còmplice, el meu acompanyant, el meu ajudant ... El meu marit, Àngel.

Contactar amb Fina

Si voleu saber més o visitar-me, tinc el meu taller a la Vila Joiosa, al carrer Constitució 22, baix. El meu telèfon és 601.187 479. Email: finaroc@hotmail.es.

@finaroctotcostura #finaroctotcostura #finaroc #tallerdecostura #tallerdefinaroc #villajoyosa #alicante #comunidadvalenciana #spain #trajesdeepoca #morosycristianos #trajesdenovia #eventos #mercadosmedievales #vestuarioescenico #vestuariocinematografico #vestuarioteatral #ropamedieval #vestuario #españa #altacostura #diseñovestuario #cine #teatro #televisión #diseñomoda


Comentarios